Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

BBC: Η Paloma Faith για το νέο της ντοκιμαντέρ

BBC: Η Paloma Faith για το νέο της ντοκιμαντέρ

Η Αγγλίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός Paloma Faith έχει άλμπουμ που έχουν φθάσει στην κορυφή των charts, δίσκους διπλά πλατινένιους και ήταν μεταξύ των πρώτων ονομάτων στο Γκλάστονμπερι, αλλά σε νέο, αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ του BBC Two προβάλλει μία κρίσιμη καμπή στη ζωή της.

Το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί την παγκόσμια περιοδεία που έκανε το 2017 για την προώθηση του άλμπουμ «The Architect», στην οποία παίρνει μαζί και τη νεογέννητη κόρη της και παρουσιάζει τη δυσκολία να είναι και μητέρα και μουσικός.

Το ντοκιμαντέρ «Paloma Faith: As I Am» δείχνει την τραγουδίστρια στα παρασκήνια να προσπαθεί να ανταποκριθεί στον ρόλο της μητέρας και πώς η μουσική βιομηχανία αποτυγχάνει να στηρίξει τις εργαζόμενες μητέρες.

«Υπάρχει πολύ λίγος χρόνος για να σκεφτώ τον εαυτό μου. Καθώς η περιοδεία συνεχίζεται, το βλέπετε στο ντοκιμαντέρ, τα χάνω λίγο, γιατί είναι σαν να μην υπάρχει ανάπαυλα. Τις μέρες μου που δεν δούλευα, η γυναίκα που φρόντιζε το μωρό μου είχε ρεπό, οπότε δεν είχα ποτέ άδεια, δεν είχα ούτε άδεια ασθένειας» ανέφερε η τραγουδίστρια σε συνέντευξη στο Vogue.

«Προσπαθούσα να είμαι δύο άτομα. Από τις 7 π.μ. έως τις 7 μ.μ. ήμουν μαμά, ήθελα να είμαι παρούσα και να συμμετέχω και όχι μαμά που στέλνει απλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στη σκηνή ανέβαινα στις 9 μ.μ., υπήρχε αυτό το δίωρο για να μετατραπώ σε διαφορετικό χαρακτήρα» ανέφερε.

Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ διήρκεσαν τρία χρόνια με τη Τζέιν Μίνγκεϊ φωτορεπόρτερ που έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, Αφγανιστάν, Ρουάντα, Σρι Λάνκα πίσω από την κάμερα.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης