Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Χρήστος Δάντης: “Όταν με βλέπω στην τηλεόραση αποστρέφω το βλέμμα μου” (video)

Χρήστος Δάντης: "Όταν με βλέπω στην τηλεόραση αποστρέφω το βλέμμα μου" (video)

Ο Χρήστος Δάντης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη. Ο γνωστός τραγουδιστής δε δίστασε, μεταξύ άλλων, να κάνει την αυτοκριτική του με ιδιαιυτέρως αιχμηρό λόγο, όπως αναφέρει το zappit.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Χρήστος Δάντης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή η τελευταία, εξάμηνη περίοδος με τσάκισε. Βέβαια, δημιουργικά γράφω καινούργια τραγούδια και καινούργιες δουλειές. Ασχολούμαι με παιδικά παραμύθια».

«Το τραγούδι Δακτυλικά Αποτυπώματα ήταν να το τραγουδήσει αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας, νομίζω μαζί με την Χαρούλα Αλεξίου σαν ντουέτο. Μετά ήταν να το τραγουδήσει η Λίτσα Διαμάντη και είπε να το πω εγώ για να ξεκινήσω με αυτό» πρόσθεσε ο τραγουδιστής στην πρωινή εκπομπή του Alpha. «Νομίζω πως έχω μεγαλώσει για τα φλερτ. Στα social media υπάρχει ένα πεφτουλίκι αλλά μου έχει τύχει να γνωρίσω κορίτσι μέσα από το διαδίκτυο. Ομολογουμένως ένας καλλιτέχνης έχει μια πολυτάραχη ζωή με πάρα πολλές γνωριμίες, πάρα πολλές σχέσεις».

«Δεν θα έλεγα πως αγαπάω τον εαυτό μου. Είμαι από τους ανθρώπους που, όταν με βλέπω στην τηλεόραση, αποστρέφω το βλέμμα. Δεν είμαι συμφιλιωμένος με την εικόνα μου και για αυτό αποφεύγω να την βλέπω».


Πηγή

Διαβάστε Επίσης