Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Lucifer: Φωτογραφίες των πρωταγωνιστών στο γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου

Lucifer: Φωτογραφίες των πρωταγωνιστών στο γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου

Οι πρωταγωνιστές του Lucifer που ακυρώθηκε από το Fox, αλλά «σώθηκε» από το Netflix, κοινοποίησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων και μοιράστηκαν κάποιες σκέψεις με τους θαυμαστές.

Έχοντας στο μυαλό ότι τα γυρίσματα σταμάτησαν λόγω της πανδημίας, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε κάποιους μήνες μέχρι να γίνει αυτό και το ίδιο υποθέτει μαζί μας και ο πρωταγωνιστής της σειράς, Tom Ellis.

«Τα δεύτερα οκτώ επεισόδια, δεν είμαι σίγουρος πότε πρόκειται να προβληθούν γιατί ακόμη έχουμε το φινάλε. Ήμασταν περίπου στα μισά. Οπότε, πάμε πίσω, αρχίζουμε με αυτό και μετά πάμε κατευθείαν στην έκτη σεζόν. Οπότε, ελπίζοντας ότι θα είμαστε έτοιμοι, φαντάζομαι γύρω στα Χριστούγεννα ή στην αρχή του νέου έτους», είχε δηλώσει στο podcast του Pilot TV.

Lucifer: Φωτογραφίες των πρωταγωνιστών στο γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου Lucifer: Φωτογραφίες των πρωταγωνιστών στο γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου Lucifer: Φωτογραφίες των πρωταγωνιστών στο γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου Lucifer: Φωτογραφίες των πρωταγωνιστών στο γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου


Πηγή

Διαβάστε Επίσης