Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

«Μου θύμισε Σπιναλόγκα» – Ζευγάρι από την Πάτρα νόσησε από τον κορωνοϊό και περιγράφει τον εφιάλτη

«Μου θύμισε Σπιναλόγκα» - Ζευγάρι από την Πάτρα νόσησε από τον κορωνοϊό και περιγράφει τον εφιάλτη

Την δική του συγκλονιστική ιστορία και την περιπέτεια που είχε με το κορωνοϊό καταθέτει ένα ζευγάρι από την Πάτρα, γνωστό για την διαδρομή του στον χώρο της εστίασης.

Πρόκειται για τους ιδιοκτήτες του "Deck" και της ιστορικής ταβέρνας "Καλυψώ", Κάτια και Βαγγέλη Λόη. Ο Βαγγέλης Λόης κόλλησε τον ιό πιθανότατα από τον χώρο της δουλειά του, παρά τα μέτρα που έπαιρναν κα τα συνεχή τεστ σε όλο το προσωπικό.

Η Κάτια Λόη περιγράφει στην εφημερίδα «Νεολόγος» τα όσα έζησε, σαν μία από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής της. «Να προσέξουν τους γύρω τους» αναφέρει. «Είναι ένας εφιάλτης πραγματικός αυτό που ζήσαμε. Μου θύμισε Σπιναλόγκα. Είδα ανθρώπους 20, 30, 50 ετών και ΑμεΑ να υποφέρουν.

Φοβήθηκα πολύ. Δεν θέλω να ξαναγυρίσω εκεί. Ακόμη κι όταν ήθελα να φάω κι έβγαζα το οξυγόνο έβαζα μυτάκια στη μύτη, αλλιώς δεν άντεχα», προσθέτει με φωνή που τρέμει κι εύχεται σε όλους: «να μην πάτε εκεί που πήγαμε!».

Και περιγράφει τα όσα έζησε ως εξής: «Νόσησε ο άνδρας μου. Πήγαμε στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, αλλά γυρίσαμε για νοσηλεία στο σπίτι. Τα συμπτώματα για την ώρα δεν έχριζαν παραμονή στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Μετά από 7 ημέρες όμως, ο ύπουλος κορωνοϊός του έκανε επιπλοκές. Έπαθε ανακοπή. Επί 1,5 μήνα νοσηλευόταν στο Ρίο. Μπήκε και στην εντατική με βηματοδότη, μέχρι το χειρουργείο για να του τοποθετήσουν τον κανονικό.

Εκείνη την περίοδο νόσησα κι εγώ. Νοσηλεύτηκα στον «Άγιο Ανδρέα». Δεν μπορούσαμε να δούμε τα παιδιά μας, να τους μιλήσουμε, να μας μιλήσουν. Δεν επιτρεπόταν, παρά μόνο στο κινητό. Εγώ δεν του είπα στο τηλέφωνο ότι νοσηλεύομαι σε άλλο νοσοκομείο, δεν θα το άντεχε», λέει ο κ. Λόη και συνεχίζει με αναφορές που συγκλονίζουν:

«Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, να ανασάνω. Πνιγόμουν. Αυτά μου έλεγε και ο άνδρας μου. Δεν μπορείς να ακουμπήσεις το σώμα σου, νομίζεις ότι σε πιέζει σίδερο.

Με μια σακούλα φάρμακα και διπλανοί σου να πεθαίνουν. «Έφυγε» από τη ζωή ο διπλανός μου, ένας άνθρωπος που μπήκαμε μαζί στο νοσοκομείο και πριν λίγη ώρα από τον θάνατό του μιλούσε στο κινητό», αναφέρει η Κάτια Λόη στην εφημερίδα "Νεολόγος".


Πηγή

Διαβάστε Επίσης