Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (video)

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (video)

Με άσχημη ψυχολογική κατάσταση μπήκαν στο αγώνισμα για την ασυλία οι παίκτες του Survivor. Στο νέο επεισόδιο παρακολουθήσαμε τις πρώτες ώρες μετά των ανασχηματισμό των ομάδων.

Δύσκολη στιγμή για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία αποχωρίστηκε τον Σάκη Κατσούλη. Στο στρατόπεδο των κόκκινων παικτών, ο Τριαντάφυλλος υποδέχτηκε και πάλι στην ομάδα του τον Αλέξη Παππά.

«Ο πρώην, Αλέξης Παππάς βρίσκεται ξανά στην κόκκινη ομάδα, όπως και η Ελευθερία με την οποία ξανασμίξαμε. Ο πρώην έχει γίνει τώρα νυν και μιλάμε για παντρειά τεράστια», είπε με χιούμορ ο Τριαντάφυλλος.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαριαλένα Ρουμελιώτη λίγο πριν το αγώνισμα.

«Νομίζω πως είμαι στη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση από όλα τα παιδιά εδώ πέρα. Όπως είπα και χθες, ο Σάκης είναι το γούρι μου. Τώρα και η παρουσία του και η φωνή του θα είναι στην κόκκινη ομάδα για την οποία και θα παλεύει (…) Θέλω να φανώ δυνατή και να φανώ στα πόδια μου, πρώτα απ΄όλα για τον εαυτό μου και μετά για την ομάδα μου», ανέφερε η Μαριαλένα.

Από την άλλη, ο Σάκης Κατσούλης δεν κατάφερε να κρύψει τη λύπη του μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Αγώνισμα Πρώτης Ασυλίας
Η εβδομάδα ξεκίνησε με τις δυο νέες πλέον ομάδες να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, διεκδικώντας την παραμονή τους στο παιχνίδι. Οι παίκτες έπεσαν κυριολεκτικά με τα μούτρα στη λάσπη μιας και το αγώνισμα περιείχε αρκετή λασπομαχία. Για πρώτη φορά, ο Σάκης Κατσούλης αγωνίστηκε για τους κόκκινους παίκτες, ενώ έφερε πόντο στην ομάδα του, προς έκπληξη όλων, ζήτησε από τους συμπαίκτες του να αφιερώσουν τη νίκη του αυτή στη Μαριαλένα.

Με σκορ 9-9 η αγωνία χτύπησε κόκκινο, μόνο που η νίκη είχε μπλε χρώμα! Οι παίκτες της νέας μπλε ομάδας κέρδισαν την πρώτη ασυλία.

Το συμβούλιο του νησιού
Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας πέρασαν από τη γνωστή διαδικασία ψηφοφορίας. Φυσικά ο Γιώργος Λιανός σχολίασε όλες τις εξελίξεις μετά τον ανασχηματισμό των ομάδων.

Ο Ηλίας ψήφισε τον Τριαντάφυλλο, όπως και ο Σάκης, ο οποίος αποκάλυψε ότι του το ζήτησε ο τραγουδιστής. Από την άλλη, ο Ντάφυ ψήφισε τον Γιώργο Ασημακόπουλο λέγοντας ότι είναι όπου φυσάει ο άνεμος και ο χειρότερος. Η Ελευθερία ψήφισε τον Τριαντάφυλλο για τον ίδιο λόγο που το έκανε ο Σάκης και ο Αλέξης τον Ασημακόπουλο.

Ο Τριαντάφυλλος βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.
Ο Σάκης πήρε τον λόγο και είπε για τον Τριαντάφυλλο: «Όταν ακούω κάποια πράγματα δεν βγάζω συμπέρασμα μέχρι να γνωρίσω κάποιον. Όταν μπήκα μου φάνηκε περίεργη η στάση που είχε η κόκκινη ομάδα και στο πρώτο και στο δεύτερο στάδιο. Είναι ένα μεγάλο παιδί, αυθόρμητος. Σήμερα με κοίταξε και μου είπε πρέπει να με ψηφίσεις, σε καταλαβαίνω. Η χημεία μας είναι έντονη και με έβγαλε από τη δύσκολη θέση. Αν κάποιοι άνθρωποι ήξεραν να τον διαχειρίζονται λίγο καλύτερα, κατάλαβα ότι δεν τον πειράζει ότι θα ψηφιστεί, αλλά ο τρόπος».

«Ο Τριαντάφυλλος ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά για μένα. Δεν έχει καθόλου εγωισμό, έβαλε μπροστά την ομάδα. Θέλει να νικάει και να κερδίζει. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να το κάνω. Τον αγαπώ πολύ και δεν θα ήθελα να τον χάσω. Είναι ένας άνθρωπος που αξίζει πολλά και τον έχω πολύ ψηλά», συμπλήρωσε η Ελευθερία.

Τριαντάφυλλος: Είπα και στον Αλέξη και στον Σάκη να με ψηφίσουν


Πηγή

Διαβάστε Επίσης