Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Ελένη Φιλίνη: “Μου έχει συμβεί να αρρωστήσω και να κινδυνεύσει η ζωή μου”

Ελένη Φιλίνη: "Μου έχει συμβεί να αρρωστήσω και να κινδυνεύσει η ζωή μου"

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Φιλίνη μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τον εαυτό της και την απώλεια, ενώ εξομολογήθηκε ότι έχει φτάσει δυο φορές κοντά στον θάνατο.

«Μερικοί λένε ότι στην καραντίνα τα βρήκαν με τον εαυτό τους, εγώ τα έχω βρει με τον εαυτό μου, δεν περίμενα την καραντίνα για να τα βρω, μην τρελαθούμε τελείως… Δεν αναθεώρησα πράγματα, γιατί έχω πλήρη επίγνωση του ότι κανείς δεν ξέρει το αύριο», σχολίασε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της στο «Yes Magazine».

«Μου έχει συμβεί να αρρωστήσω και να κινδυνεύσει η ζωή μου»

Στη συνέχεια, ανέφερε το εξής: «Εξαρτάται πώς έχει ζήσει ο καθένας τη ζωή του και πώς την έχει δει. Ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί κάτι. Μου έχει συμβεί, δύο μέρες πριν από πρεμιέρα, να αρρωστήσω, να κινδυνεύσει η ζωή μου και να πάω στο θέατρο μετά από 40 μέρες… Και παλαιότερα, μικρότερη σε ηλικία, είχα περάσει ένα πρόβλημα υγείας από ένα μικρόβιο, στην ηλικία των 18 ετών».

«Έπειτα έχασα πάρα πολύ νέο τον πατέρα μου, όπως και πολλούς δικούς μου ανθρώπους, ενώ βρισκόμουν σε μικρή ηλικία. Παππούδες και γιαγιάδες, τους είχα χάσει μέχρι τα 7 μου, όλους. Μου είχε μείνει μόνο μία γιαγιά, που την έχασα στα 17 μου», εξομολογήθηκε η δημοφιλής ηθοποιός, με την ίδια να περιμένει να ανοίξει ο χώρος του θεάματος.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης