Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πίνακας με υπογραφή David Bowie αγοράστηκε 5 δολάρια και τώρα θα δημοπρατηθεί

Πίνακας με υπογραφή David Bowie αγοράστηκε 5 δολάρια και τώρα θα δημοπρατηθεί

Πρόκειται για έναν σπάνιο πίνακα του David Bowie που βρέθηκε στην άκρη των σκουπιδιών πριν χρόνια – και τώρα πρόκειται να δημοπρατηθεί για χιλιάδες δολάρια.

Το έργο τέχνης αγοράστηκε, συγκεκριμένα, σε χώρο υγειονομικής ταφής στο Οντάριο του Καναδά για 5 $, γύρω στα 4, 5 ευρώ δηλαδή!

Οι ειδικοί λένε ότι η εντυπωσιακή υπογραφή στο πίσω μέρος του έργου τέχνης αποδεικνύει ότι δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον Bowie.

Ο καμβάς 9,75 x 8 ιντσών είχε μια ετικέτα που έδειχνε το όνομά του, την ημερομηνία 1997, και μια περιγραφή του πίνακα ως «ακρυλικό και κολάζ υπολογιστή σε καμβά».

Πίνακας με υπογραφή David Bowie αγοράστηκε 5 δολάρια και τώρα θα δημοπρατηθεί Πίνακας με υπογραφή David Bowie αγοράστηκε 5 δολάρια και τώρα θα δημοπρατηθεί

«Ο ίδιος ο πίνακας έχει ενδιαφέρον και τον κοιτάς όπως και να έχει», δήλωσε στο CNN ο πρόεδρος της δημοπρασίας Rob Cowley.

«Σκέφτηκαν ότι ήταν μια ενδιαφέρουσα ζωγραφική πριν το γύρισαν και είδαν τις ετικέτες στο πίσω μέρος».

Η προέλευση του πίνακα, με τίτλο «DHead XLVI», πιστοποιήθηκε περαιτέρω από τον Andy Peters, έναν συλλέκτη αυτόγραφων Bowie από το 1978, που θωρείται…ειδικός.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης

Ριάλιτι έκπληξη ετοιμάζει το Star

Σημαντική ενίσχυση σχεδιάζει το Star για τη νέα σεζόν, με στοχευμένες προσθήκες που θα δυναμώσουν το μείγμα του προγράμματος ενόψει του ισχυρού ανταγω..