Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Σωρεία συλλήψεων στη Δυτική Ελλάδα

Σωρεία συλλήψεων στη Δυτική Ελλάδα

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ο οποίος εισήλθε σε οικία άνδρα με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του διότι ακινητοποιήθηκε από τον τελευταίο.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο ημεδαπές γυναίκες, οι οποίες αφαίρεσαν από υπεραγορά τροφίμων συνολικής αξίας 104 ευρώ.

Οι δράστιδες απέκρυψαν τα προϊόντα στις τσάντες τους και αποπειράθηκαν να εξέλθουν του καταστήματος, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους, διότι έγιναν αντιληπτές από τον υπεύθυνο του καταστήματος.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Β΄ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών για υπόθεση ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχές της Ηλείας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Κρεστένων και Βουπρασίας, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι λειτουργούσαν καταστήματα, όπου στο ένα από αυτά αναπαράγονταν μουσική και χόρευαν τέσσερα άτομα σε εξωτερικό υπαίθριο του και στο έτερο κατάστημα εξυπηρετούνταν οκτώ πελάτες μη καθήμενοι.

Στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα (2000) ευρώ και αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων επί (7) ημέρες.

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και η μουσική που εκπέμπονταν υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου αναπαράγονταν μουσική, πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου λειτουργίας.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης