Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Ορφέας Αυγουστίδης: “Μία περίοδο δεν είχε κάτι η τηλεόραση να μου δώσει”

Ορφέας Αυγουστίδης: "Μία περίοδο δεν είχε κάτι η τηλεόραση να μου δώσει"

Στην κάμερα της Super Κατερίνας και την Άννα Ζηρδέλη μίλησε ο Ορφέας Αυγουστίδης με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του Alpha, «Σασμός». Μέσα σε όλα, ο ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους απείχε χρόνια από την τηλεόραση καθώς και αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του συνύπαρξη με τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη.

Ειδικότερα, ο Ορφέας Αυγουστίδης τόνισε πως «σε αυτή τη συνθήκη στους λόγους του «ναι» ήταν το καστ, ήταν η στιγμή. Μία περίοδο δεν είχε κάτι η τηλεόραση να μου δώσει».

«Το κομμάτι της συνεργασίας με τη μαμά μου έχει πολύ ενδιαφέρον. Δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Ήταν μία ωραία ευκαιρία να βρεθούμε σε αυτή τη συνθήκη» παραδέχθηκε, ακόμα, ο ηθοποιός. Όσο αφορά στην αγαπημένη του σύντροφο, δήλωσε πως «γυναίκα μου την αποκαλώ όταν υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν την οικειότητα που έχουμε και μπορούν να καταλάβουν την τρυφερότητα που το χρησιμοποιώ. Αλλιώς γυναίκα μου είναι ένα statement που τοποθετεί τον σύντροφό σου σε μία δεδομένη περιοχή».

Τέλος, ο Ορφέας Αυγουστίδης αποκάλυψε ότι στα πλάνα του ζευγαριού είναι ο γάμος και η βάφτιση του μικρού τους πρίγκιπα.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης

Χώρισε η Έρρικα Πρεζεράκου!

Ελεύθερη και ωραία είναι και πάλι η Έρρικα Πρεζεράκου. Η αθλήτρια με τις πολλές διακρίσεις και ο στενός συνεργάτης της Τίτος Καταλαγαριανάκης, σύμφωνα..