Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Τατιάνα Στεφανίδου: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα της εκπομπής της;

Τατιάνα Στεφανίδου: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα της εκπομπής της;

Η Τατιάνα Στεφανίδου ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα με το T-live στον Alpha, σε νέα ώρα. Καθημερινά, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό στις 14.50, καλύπτοντας την επικαιρότητα.

Βασικό θέμα της ειδησεογραφίας τον περασμένο Αύγουστο ήταν οι φωτιές που έκαψαν σπίτια και περιουσίες σε πολλές περιοχές της χώρας μας, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή των τελευταίων δεκαετιών. Η Τατιάνα Στεφανίδου ταξίδεψε στη Βόρεια Εύβοια και από τη Δευτέρα στην εκπομπή της θα παρακολουθήσουμε ένα οδοιπορικό που θα περιλαμβάνει εξομολογήσεις με ανθρώπους που έζησαν τον πύρινο εφιάλτη από κοντά.

«Από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 14.50 ένα οδοιπορικό στη Βόρεια Εύβοια. Δείτε στο @tlive_alphatv και στον @alphatv καταθέσεις ψυχής ανθρώπων που έχασαν τα πάντα σε μια μέρα. Μίλησα με κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους, ρητινοσυλλέκτες και επιχειρηματίες για την επόμενη μέρα της μεγαλύτερης οικολογικής καταστροφής των τελευταίων δεκαετιών» έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου στο Instagram.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης